Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):doszło do linii trendu wzrostowego
7777777777777 napisał(a):pkn wziąłem na przełamanie strachu
Ole napisał(a):fibo 2015-18 obronione, czy przerwa w spadkach?
prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
A L tak ładnie płaci. Każde.
andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
ja się do nich zaliczam , otworzyłem s po 2140 zamknąłem po 2109,ile zarobiłeś dzisiaj sztukmistrzu?
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
ja się do nich zaliczam , otworzyłem s po 2140 zamknąłem po 2109,ile zarobiłeś dzisiaj sztukmistrzu?
Sesja jeszcze trwa. Udało Ci się na DT i tak wkrótce wszystko oddasz. To nie złośliwość, statystyka, mądralo! Tylko Long Term są zwycięzcami. Wystarczy trzymać L.
andy napisał(a):prezes102 napisał(a):andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
Sesja jeszcze trwa. Udało Ci się na DT i tak wkrótce wszystko oddasz. To nie złośliwość, statystyka, mądralo! Tylko Long Term są zwycięzcami. Wystarczy trzymać L.
szybko awansowałem z osła na mądrale , postaram się nie stracić jestem bp.
andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.
prezesa dziś pewnie w dwie strony przegonili i frustracja go zaślepiła ale jemu wolno pisać poniżej jakiegoś poziomu bo z Niego większość też sobie ...... urządza
prezes102 napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.
prezesa dziś pewnie w dwie strony przegonili i frustracja go zaślepiła ale jemu wolno pisać poniżej jakiegoś poziomu bo z Niego większość też sobie ...... urządza
Kosa, ty nie dokazuj, bo nagoniłeś pół forum na FW20 na 2 300, a tymczasem sam grałeś S. Następny cwaniaczek. Tu tylko Jacek gra fair. L zostały na jutro, a wy fantaści, możecie sobie pomarzyć o zyskach. Lepiej spójrzcie w swoje PITy za ostatnie lata. Fachowcy od fal eliota i DT majstrowie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości