Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
inwestor napisał(a):Które to są te najlepsze i dlaczego?
inwestor napisał(a):Te dywidendy są w większości symboliczne i bardzo niskie. 3% to słabo dla rynku rozwijającego się.
Nawet firmy na drogim rynku amerykańskim dają >3% i mają większą dynamikę wzrostu: AT&T, IBM.
incognito napisał(a):karnak jak tam Twoje kreski po tych spadkach?
co pokazują?
pozdro
andy napisał(a):ponad 2lata wrzuciłem na ifutures wzór którego trzymam się do tej pory z dość dobrym skutkiem a ostatnio z bardzo dobrym ,choć zamiast roku 2018 zdarzyło się to dopiero teraz kiedy zawitał na parkiety światowe czarny łabądż, zdarzenie niezwykłe i nieprzewidywalne ., a to występuje w fali E tr rozszerzającego Szczerze mówiąc często miałem chwile zwątpienia w ten wzór , ale czasami,choć nie zawsze, warto jednak być upartym, https://www.bankfotek.pl/image/2147901
szczepionka napisał(a):Korekta na wig20 sięgnęła niemal 18%, sektor bankowy nadal słaby - obniżenie stóp procentowych, wakacje kredytowe dla zadłużonego społeczeństwa. Wystawiłem póki co 10 kontraktów czerwcowych na wig20 po średnim kursie około 1457. Docelowo chcę wystawić 60-100 kontraktów - zależnie od zmienności na rynku. Każda kolejna partia po niższym kursie niż poprzednia sprzedaż, jak rynek urośnie do około 1475 wychodzę i poczekam na rozwój sytuacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości