Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):Na wykresie u Pawełka ostatni dołek na wykresie cenowym nie był potwierdzony takim samym dołkiem na RSI. Wg mnie tak definiuje się dywergencje.
toma napisał(a):Dopiero przeczytalem.Teoretyk rynku. Dobre. Widocznie ciezko to skumac
Nawet bedac na studiach gralem prawdziwa moneta. Pierwsza pochodzila z UK, na samym poczatku legalizacji zatrudnienia w tym kraju. Wiec lepiej liczyc sie ze slowami. Zap..dalalem, zeby po 1,5 latach gry stracic wiekszosc moich pierwszych oszczednosci. Wydymali mnie na tej pierwszej wiekszej majowej korekcie. Nie gralem to co widzialem na kreskach. Juz bardziej pasuje do mnie hazardzista niz teoretyk Ale nikomu nie mam zamiaru nic udowadniac i sie tlumaczyc.
Luckowi tylko zycze, aby wkoncu znalazl typa ktorego nauczy zarabiac 20 pkt dziennie, bedacego dowodem na to..., ze mozna. No i zdrowia jak najwiecej i njadluzej. Co by nie pisano, jeden z niewielu prawdziwych indywidualistow w necie. Wiekszosc to przecietniaki a oni sie nie licza
Jak bedzie istnialo jeszcze to forum, to wpadne w hossie i na pewno nie na sucho (tylko na mokro :))
Pzdr od teoretyka, ktory nigdy nim nie byl, nie jest i nie bedzie, bo nie po to jest na rynku.
Koniec.
toma napisał(a):Luckowi tylko zycze, aby wkoncu znalazl typa ktorego nauczy zarabiac 20 pkt dziennie, bedacego dowodem na to..., ze mozna. No i zdrowia jak najwiecej i njadluzej. Co by nie pisano, jeden z niewielu prawdziwych indywidualistow w necie. Wiekszosc to przecietniaki a oni sie nie licza
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości