Przeczytalem i moge umrzec....... ze smiechu.
http://hotmoney.pl/artykul/1272/0/po-se ... ldach.html
...
W ostatnich 3-5 tygodniach zarobiłem na giełdzie kilkadziesiąt procent, tak, na WGPW! Więc jeśli ktoś jest ciekawy, to zapraszam - mogę pokazać mu wyciąg operacji z rachunku. Zarabianie w tak trudnym czasie jest, skromnie mówiąc, sztuką. Mam na oku kilka spółek, na których chcę zarobić nawet grubo ponad 1000%, ale na razie ich nie kupuję, lecz ograniczam się do monitoringu. Nie mam nawet kilku akcji tych spółek, zakupy planuję na czas piątej fali. Wtedy wyduszę kokosy z papierów, które obserwuję! Teraz spekuluję średnioterminowo na okazjach, które często jako papiery zaliczyłbym do niewiele wartych spółek śmieci. Na śmieciach też da się zarabiać, choć nie jestem śmieciarzem
queba napisał(a):wczorajszy koment P. Jusia...
W ostatnich 3-5 tygodniach zarobiłem na giełdzie kilkadziesiąt procent, tak, na WGPW! Więc jeśli ktoś jest ciekawy, to zapraszam - mogę pokazać mu wyciąg operacji z rachunku. Zarabianie w tak trudnym czasie jest, skromnie mówiąc, sztuką. Mam na oku kilka spółek, na których chcę zarobić nawet grubo ponad 1000%, ale na razie ich nie kupuję, lecz ograniczam się do monitoringu. Nie mam nawet kilku akcji tych spółek, zakupy planuję na czas piątej fali. Wtedy wyduszę kokosy z papierów, które obserwuję! Teraz spekuluję średnioterminowo na okazjach, które często jako papiery zaliczyłbym do niewiele wartych spółek śmieci. Na śmieciach też da się zarabiać, choć nie jestem śmieciarzem
...Przestrzegam przed [...] plagiatami moich analiz oraz kopiowaniem ich [...] pasowałoby założyć sprawy w sądzie o odszkodowanie pieniężne. Niektórzy przekonali się już, że za chamstwo trzeba czasem wyłożyć sporo pieniążków ze swojego portfela. [...] Ustalenie adresu IP przez organy ścigania i miejsca zamieszkania nie stanowi problemu, a pozorna, iluzoryczna anonimowość może zostać szybko rozwiana.
P.Juś
Teraz – według syndyka domu maklerskiego – to jego klienci są oszustami i mogą być ścigani w imieniu prawa.
Powróć do Gafy, wypowiedzi dot. inwestowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości