przez olab » 2008-10-15, 19:07
"Inwestorze (tracący) od lat"
To Twoj ostatni post opisujący Twoje wyczyny. Prosiłem Cię już kilka razy, także na priv, żebyś zalożył sobie bloga, albo się przeniósł na inne forum. Twoje zmaganie się z rynkiem jest żałosne. Poczytaj choćby wczorajsze swoje posty, spójrz w lustro i wyciągnij wreszcie wnioski z popełnianych błędów. Tu wszyscy dobrze Ci życzą, tylko Ty nikogo nie słuchasz.
Przykro mi, że to pisze, ale Twoja obecność na forum wprowadziła tu tylko chaos, bałagan i nieład. Najgorsze jest jednak to, że rady w Twoich postach zapewne znalazły naśladowców wśród mniej doświadczonych inwestorów, którzy po dzisiejszej sesji już do nas nie wrócą. I to jest przykre, że durnymi postami nie dość, ze dołujesz poziom merytoryczny forum, to jeszcze mieszasz w głowie innym. Teraz jestes taki mądry? Dlaczego wczoraj nie napisałeś, żeby postawić stopa na 98, tylko wieszczyłeś wieczne wzrosty.
Napisałem Ci kilka dni temu, ze forum służy wymianie doświadczeń w taki sposób, żeby wszyscy zarabiali. Słuchaj sam dobrych rad, a jeśli robisz błedy to wyciągaj z nich wnioski.
Zamykam temat. Nie probuj odpowiadac na ten wątek bo post skasuję (ostrzegałem Cię już kilka razy, a uwagę Ci zwracało 6 osób). Jutro administrator założy nowy dział "blogi inwestorów" - możesz tam się wyżywać do woli.
pozdrawiam
olab
p.s. przepraszam innych użytkowników forum za zaśmiecanie forum powyższym postem. wracamy do dyskusji merytorycznych.
[ Komentarz dodany przez: olaf: 2008-10-15, 19:47 ]
Post przeniesiony w celu utworzenia specjalnego wątku dla "inwestora od lat". Wszystkich traktujemy z należytą atencją - licząc na odwzajemnienie i szacunek.
Wasz ulubieniec - Administrator