skippy napisał(a):No i ciekawe. Czy gruby ładował S jak było komentowane, czy też może jednak długie. A pare ładnych kilo w tej konsoli LOP przytył. Co prawda podobo z LOPu sie nie da wyżyć:))) Ale ciekawe:)
LOL :) no mowilem, ze tam juz hossa ;)
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
skippy napisał(a):No i ciekawe. Czy gruby ładował S jak było komentowane, czy też może jednak długie. A pare ładnych kilo w tej konsoli LOP przytył. Co prawda podobo z LOPu sie nie da wyżyć:))) Ale ciekawe:)
bobass napisał(a):witam
skippy
przypomnij proszę czy byk ma głowę powyżej czy poniżej kłębu
i czy zależy to od kierunku trendu wyższego rzędu
pozdrawiam
LeM napisał(a):Moim zdaniem pakowane były elki od wczoraj.
Ostateczna przesiadka nastąpiła dziś pomiędzy 9.00 a 10.00
olab napisał(a):LeM napisał(a):Moim zdaniem pakowane były elki od wczoraj.
Ostateczna przesiadka nastąpiła dziś pomiędzy 9.00 a 10.00
witaj Piotr
ujemna baza wskazuje raczej, że to szorty rozdawały karty.
widziałem tylko fragmenty sesji dzisiaj i mogę się mylić, ale odniosłem wrażenie, ze podobnie jak wczoraj - występowały "sypy" pkcem pakietów futow zwłaszcza na ruchach w dół.
niemniej szorty powinny jutro się bać, natomiast kluczowe może być zachowanie futów w okolicach wspomnianego wyzej poziomu (jezeli tam dojdziemy)
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość