Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Darkh napisał(a):najgorszy 1 - 13 września (SP stooq, od 1900)
Darkh napisał(a):przyznać mi się w tej chwili, kto się podszył pod maila pani posłanki bo mnie szlak trafi !
olaf napisał(a):Darkh napisał(a):najgorszy 1 - 13 września (SP stooq, od 1900)
to najgorsze już za nimi !
topix napisał(a):olaf napisał(a):Darkh napisał(a):najgorszy 1 - 13 września (SP stooq, od 1900)
to najgorsze już za nimi !
Agencja ratingowa Moody’s obniżyła o jeden poziom rating Credit Agricole i Societe Generale.
może to jest w cenach ale najgorsze i tak nadal przed nami :)
zdrówka
Topix
olaf napisał(a):Darkh napisał(a):..przyznać mi się w tej chwili, kto się podszył pod maila pani posłanki bo mnie szlak trafi !
zrobił ten kto najwięcej zyskał?
olaf napisał(a):Barroso: [...] pogłębienie integracji Strefy Euro [...] propozycje dotyczące euroobligacji [...] zgodnie z obecnym traktatem ale inne będą wymagać jego zmiany [...] euroobligacje nie rozwiążą wszystkich problemów [...] głębsza integracja europejska jest częścią wyjścia z kryzysu ale nie nastąpi nagle.
olaf napisał(a):- Europa nie przetrwa rozpadu strefy euro - ostrzegał dziś Jacek Rostowski na debacie w europarlamencie. Minister finansów zacytował też "prezesa wielkiego polskiego banku", który miał mu powiedzieć, że obawia się wojny i "poważnie się zastanawia nad tym, by uzyskać dla dzieci zieloną kartę w USA".
[...]
Rostowski przywołał swą niedawną prywatną rozmowę z "prezesem wielkiego polskiego banku", pracującym w ministerstwie za czasów transformacji w Polsce. Miał on mu powiedzieć, że po takich wstrząsach gospodarczych i politycznych, jakie teraz dotykają Europę, "rzadko się zdarza, by po 10 latach nie było także katastrofy wojennej". I dodał, że "poważnie się zastanawia nad tym, by uzyskać dla dzieci zieloną kartę w USA".
więcej: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... trefy.html
Ma rację?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości