matseus napisał(a):dobrałem po 81, na tym kończę, ręce precz od laptopa, miłego popołudnia.
Z inside baru poszła fałszywka górą.
A mnie weszły S ustawione na złotym fibo po 1783
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):dobrałem po 81, na tym kończę, ręce precz od laptopa, miłego popołudnia.
karnak napisał(a):matseus napisał(a):dobrałem po 81, na tym kończę, ręce precz od laptopa, miłego popołudnia.
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):matseus napisał(a):dobrałem po 81, na tym kończę, ręce precz od laptopa, miłego popołudnia.
To już hossy nie będzie? I sygnał eL na TRIX nie jest ważny? Jakie TP? 1 560, jak u mnie?
Ja już wątpiłem, ale SL na 1 8xx na jutro ustawiam. Kto ich tam wie...
eL nie tykam, przed BREXITem!
Fajnie, że wszyscy jedziemy już w jednym teamie. Czas na test 1 700.
karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):matseus napisał(a):dobrałem po 81, na tym kończę, ręce precz od laptopa, miłego popołudnia.
To już hossy nie będzie? I sygnał eL na TRIX nie jest ważny? Jakie TP? 1 560, jak u mnie?
Ja już wątpiłem, ale SL na 1 8xx na jutro ustawiam. Kto ich tam wie...
eL nie tykam, przed BREXITem!
Fajnie, że wszyscy jedziemy już w jednym teamie. Czas na test 1 700.
No co Ty, ja S na krótki czas, tak po złodziejsku, na zjeździe ładuję cały worek L pod hossę.
Ok, dla mnie trend jest aż nadto czytelny, że ludzie tego nie widzą, to dziwne. Ale nie każdy może zarabiać na rynku
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):
No co Ty, ja S na krótki czas, tak po złodziejsku, na zjeździe ładuję cały worek L pod hossę.
Ok, dla mnie trend jest aż nadto czytelny, że ludzie tego nie widzą, to dziwne. Ale nie każdy może zarabiać na rynku
No właśnie, ale jak Ty sobie żartujesz o tej hossie, to ludzie na poważnie eL biorą i potem się dziwią, że to nie rośnie a jeszcze takie luki, jak dziś wprowadzają zamieszanie w obozie misia.
Do zobaczenia poniżej 1 600 - mam wyjazd służbowy i tylko z doskoku będę pisał. Ustawiam twarde TP i SL, bo a nuż hossa się zacznie? Ha, ha, ha. Trzymcie się! Powodzonka!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości