Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):jo pobrałem eski, po 72. Posłuchałem prezesa? Powiem przewrotnie jak Wałęsa, ponieważ wierzę we wzrosty pobrałem eski:)
matseus napisał(a):jo pobrałem eski, po 72. Posłuchałem prezesa? Powiem przewrotnie jak Wałęsa, ponieważ wierzę we wzrosty pobrałem eski:)
matseus napisał(a):nie gram w stopy. Ale to jest małe es, więc okolice 1800 jak dodją będę dobierał. Powinna zejść jakaś lawina, gdy emocje sie polaryzują, to tak sobie do góry od razu nie pójdziemy. Życzmy prezesowi wszystkiego dobrego, bo to nasz kolega, a kolegów trzeba wspierać, nawet gdy błądzą.
Na pewno w UK znajdzie się ośrodek badania opinii publicznej, którego szefostwo będzie chciało pograć na krótko
Maksymalnie w okolicach 1800 zacznie się nasza bessa.
matseus napisał(a):znaczy mówiąc bessa, mam na myśli lokalną korektę, bo być może dołki już wyznaczyliśmy.
Ja zawsze wnioskuję po wykupieniu,
andy napisał(a):pasowałoby jeszcze jedno podejście 1784/1785 ,lub 1792
prezes102 napisał(a):Jeszcze trzymam eS, ale... Z palcem na spuście. Mam wątpliwości co do wodospadu. Za długo trzymają ten wysoki poziom. Jak do 15.30 nie wejdą w lukę , redukuję się o połowę. A jak przejdą 1 800, to uciekam.
karnak napisał(a):Wczoraj była pełnia, a dzisiaj inwestorom odbija - punkt zwrotny?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość